Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc NautTolosan

Dremil e la Faja: concèrt del Duo Calèu e teatre dels Galejaires

La jornada occitana se tendrà dissabte que ven, 26 de març, e l’organiza la còla d’occitan del Fogal Rural del vilatge tolosan

Duo Calèu
Duo Calèu | Jan Komen

Tèxte legit

Dremil e la Faja (Tolosan) aculhirà dissabte que ven, 26 de març, una jornada occitana amb un concèrt del Duo Calèu e la pèça de teatre La sopa al piston. L’eveniment es organizat per Dremilòc, la còla d’occitan del Fogal Rural de Dremil e la Faja.
 
A 16h, la glèisa del vilatge aculhirà lo concèrt del Duo Calèu sul tèma “Camins de seda”. Coma d’abitud, las voses de Céline Klisinksi e d’Hervé Robert encantaràn lo public al son dels aires de la guitarra, del violon e de l’arpa que se mesclan generosament als mots.
 
A 21h, a la sala de las fèstas començarà la pèça de teatre La sopa al piston interpretada per la tropa Los Galejaires, que serà sostitolada en francés.
 
L’intrada còsta 5 èuros e es gratuita pels mens de 14 ans. Per mai d’informacion e per s’inscriure al repais, podètz vesitar fr-dremil.fr/category/dremiloc/.
 
 

 
 





 
 
abonar los amics de Jornalet

 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Félix
2.

Es un vilatge de Nauta Garona, a 15 km à l’Èst de Tolosa.

  • 1
  • 0
Franc Bardòu
1.

Anatz escotar aquel grop, se sètz de la cantonada, e non trastegètz per crompar son CD "Camin de seda" qu'es d'una frescor e d'una exepressivitats remarcablas, en sortida de concèrt.

  • 4
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article