Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Saurat: serada de sosten als refugiats

La còla qu’organiza lo Festen’òc prepausa dissabte que ven un repais e un balèti que sos beneficis anaràn a la Crotz Roja

| agendatrad.org

Tèxte legit

L’invasion russa d’Ucraïna e la crisi de refugiats que n’es la consequéncia an congreat totplen d’iniciativas solidàrias. Una d’aquestas es la serada que l’organiza lo Grop Folcloric Sauratés a Saurat (Savartés) aqueste dissabte que ven.
 
Se prepausa un aperitiu a partir de 19h, seguit d’un repais, d’un balèti tradicional amb lo grop Les Irètges e d’una scèna dobèrta amb la participacion de musicians de pertot.
 
L’eveniment se tendrà a l’ostal d’Amont, Rota del Pradal, 09400 Saurat.
 
Per s’inscriure al sopar, cal escriure a festenoc@netcourrier.com o ben o indicar sus plaça dins lo limit de las quantitats previstas. Per participar a la scèna dobèrta, l’organizacion demanda de lor contactar a l’e-mail mençonat adès.
 
Totes los beneficis de la serada seràn reversats a la Crotz Roja.


 



 
abonar los amics de Jornalet

 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pau
1.

Bonis sauradèls: bonas gents! Òsca.
E de mancar pas le festival qu'organizan al mes de julh qu'i convidan artistas occitans dels Alps als Pirenèus e del Massís septentrional a la Mar granda. Un brave trabalh complit desempuèi mès de 20 ans.

  • 13
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article