Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GasconhaBigòrraPaís de Tarba

Poiastruc: assassinan dos ensenhaires d’un collègi de Tarba

Las victimas son Aurélie Pardon e Gabriel Fourmigué. Segon una sorsa pròcha de l'enquista, una rivalitat amorosa seriá a l'origina del crime

| Radio France - Marion Aquilina

Tèxte legit

An assassinat per bala una ensenhaira e un ensenhaire del collègi Desaix de Tarba. Las victimas son Aurélie Pardon, de 32 ans e professora de francés, e Gabriel Fourmigué, de 55 ans e professor d’educacion fisica. Lo tuaire es en fugida e recercat per un dispositiu de 60 gendarmas.
 
Lo crime aguèt luòc passèt diluns de tantòst. De vesins de Poiastruc (País de Tarba) trobèron lo còrs sens vida d’Aurélie Pardon e avertiguèron los gendarmas. Quand arribèron, descobriguèron lo cadavre de Gabriel Fourmigué dins son ostal qualques mètres pus luènh.
 
S’es dobèrt una enquista pel doble omicidi. Segon una sorsa pròcha de l'enquista, una rivalitat amorosa seriá a l'origina del doble omicidi. Lo suspècte del crime es un èx-calinhaire de Pardon e seriá arribat a Poiastruc en mòto per abatre los dos ensenhaires.
 

 
 
 
 

abonar los amics de Jornalet

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article