Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Fontiès-Cabardés: de protèstas contra un projècte immobilièr golfic

Se baton contra un complèxe previst de 250 ectaras amb 52 ostals, 165 apartaments, un restaurant, un bar, una ostalariá e un camp de gòlf de 28 traucs

| Montagne Noire Avenir

Tèxte legit

Se tenguèt dimenge passat al Bosquet de Fontiès-Cabardés una passejada de protèsta contra un projècte immobilièr golfic que fa polemica. Es una de las nombrosas protèstas qu’organizan l’associacion Montanha Negra Avenir e la Confederacion Païsana que s’opausan al projècte. An tanben depausat de recorses en justícia.
 
Se baton contra un projècte de gòlf de 18 traucs amb un ostal-club, un bar, una ostalariá d’80 cambras, un restaurant gastronomic de 170 cobèrts e un complèxe residencial de 52 ostals e 165 apartaments. Lo projecte pren 250 ectaras a la comuna de Fontiès de Cabardés e a un còst previst de 170 milions d’èuros.
 
L’eveniment avenidor serà lo 13 d’agost un concèrt del grop Bois Vert al Bar Le Communal de Cena Monestièrs.






abonar los amics de Jornalet

 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Franc Bardòu
2.

#1 La gardarem negra, e s'aquò non pòt bastar, la gardarem roja e negra : non passaràn.

  • 6
  • 3
L\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\'Alan Carcassona
1.

Gardarem la Montanha negra !

  • 8
  • 1

Escriu un comentari sus aqueste article