Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Tè Vé Òc redutz sas emissions a causa de dificultats financièras

Dempuèi 2012 prepausa cada setmana una emission de 13 minutas en occitan que se pòt veire en linha

| Tè Vé Òc

Tèxte legit

Après la pausa estivala, las emissions de Tè Vé Òc tornaràn en setembre mas un pauc mens nombrosas. La còla es en dificultat financièra e a degut licenciar sa salariada, Amanda Cròs. A mai, pendent lo temps de la covid, l’associacion a pas pogut realizar pro d’animacions per encaissar d’argent.
 
D’autre caire, a partir d’octòbre, totes los archius de totas las emissions dempuèi dètz ans se poiràn trobar dirèctament sus la cadena YouTube de Tè Vé Òc.
 
Aquela associacion de produccion audiovisuala prepausa cada setmana, dempuèi 2012, una emission de 13 minutas que se pòt veire en linha sul sit teveoc.com, sus son canal YouTube e dins la seccion de vidèo de Jornalet. A mai, organiza cada an lo festenal Rescontre de cinèma en occitan.



abonar los amics de Jornalet
 

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

farfaneta
2.

Mercé per lo comentari simpatic. Segur que la còla obrèt fòrça dempuèi 10 annadas, mas ara faudriá trobar quauqu'un per la releva de la presidéncia e dau CA . Savem totei qu'es lo problèma a l'ora d'ara : trobar de mai joves per nos remplaçar benevolament.

  • 3
  • 0
P. Pojada
1.

Plan maishant novèla. Es plan domatge que la còlha realiza un trabalh plan interessant que nos permet, plan sovent, de fèr bonas descobèrtas, al mieu vejaire. Espèri que se trobarà una solucion per contunhar dins bonas condicions.

  • 17
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article