Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Lo podcast de Ràdio Occitània: Cathy Lacroix presenta “La Galariá”

| IEO-OPM

Tèxte legit

En collaboracion amb Ràdio Occitània, Jornalet prepausa cada dimenge una entrevista àudio del podcast de la ràdio tolosana. Aquesta setmana, escotaretz sus las ondas l’entrevista de Cathy Lacroix, presidenta de l’IEO OPM a prepaus de la primièra galariá d’art occitan en linha. Apelada “La Galariá”, s’estrenarà lo 16 d’octòbre al Chorus de Tolosa amb una mòstra, de performanças artisticas, una taula redonda e un concèrt d’Arnaud Cance. Puèi serà totjorn vesitabla sus galaria.lodiari.com.


Pel moment, i a pas qu’una pagina d’acuèlh que vos convida a pacientar. La galariá virtuala de l’IEO de la region dicha Occitània (Pirenèus-Mediterranèa) (IEO OPM) a per ambicion de vos donar en linha una ulhada de çò que los plasiticians occitans fan de melhor a l’ora d’ara. La galariá dobrís sas pòrtas lo 16 d’octòbre en linha mas l’IEO OPM o festejarà tanben dins la vida reala amb un aperitiu d’obertura dins la sala tolosana “Le Chorus”. N’avèm devisat amb la directritz de l’IEO OPM, Cathy Lacroix.

 
 

 


abonar los amics de Jornalet

 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article