Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc NautTolosan

Papet-J vs Puppa Greg divendres a Tolosa

La serada serà daubèrta peus tolosans de Tarabass’T e Trobar Dub Sound de Montpelhièr que haràn pujar la temperatura per un Ragga Balèti vertadèr

| allevents.in
Papet-J vs Puppa Greg, vaquí un duo de tria marselhoniçard creat a la debuta de l’annada 2019. Son dejà pujats sus l’empont ongan un trentenat de còps. Lor camin passèc per Chequia, Itàlia, Quebèc e l’isla de la Reünion.
 
Lor formula es simpla e eficaça. Lo Papet-J es dens lo ròtle d’MC que’u coneishèm dempuèi 35 ans, e Puppa Greg, un deus fondadors deu 149 Band s’encarga de manejar un set electronic concebut especialament per la formula. Lo sistèma permet a Papet-J de mesclar e dubbejar l’instrumentau jogat per maquinas en mòde multipista. Puppa Greg acompanha tanben a la votz e au saxofòn, çò que balha a l’ensemble lo costat naturau e espectaclós.
 
Lor darrèr album Patois e Patwah (2021) estoc creat en estúdio mobil en collaboracion damb artistas que cantan dens lor lenga mairala, lo Papet en occitan.
 
La serada serà daubèrta peus tolosans de Tarabass’T e Trobar Dub Sound de Montpelhièr que haràn pujar la temperatura per un Ragga Balèti vertadèr.
 
Dins l’encastre deu Festenau Occitània, divendres 21 d’octobre au Chorus, a Tolosa.
 
 
 
 
JML




 
 
abonar los amics de Jornalet

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article