Bandièra01 1180x150: País Invisible

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.Gasconha

Lo podcast de Ràdio Occitània: Myriam David e l’associacion Parlem

| Parlem

Tèxte legit

En collaboracion amb Ràdio Occitània, Jornalet prepausa cada dimenge una entrevista àudio del podcast de la ràdio tolosana. Aquesta setmana, escotaretz sus las ondas l’entrevista de Myriam David, formatritz e salariada de Parlem l’associacion que desvolopa l’ensenhament e la practica de l’occitan en Bigòrra e Armanhac.


La còla de Ràdio Occitània se’n va del costat de Bigòrra per descobrir l’accion de l’associacion Parlem qu’a per objectiu de desvolopar l’ensenhament e la practica de l’occitan de Gasconha en Bigòrra e Armanhac. Es engatjada dins mai d'una operacion dels objectius e publics variats en collaboracion amb los conselhs departamentals concernits. Ne parlan amb Myriam David, formatritz e salariada de l’associacion.
 
 
 
 
 abonar los amics de Jornalet

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Lilà
1.

Astarac, pas Armanhac!!!!! Mercés de corregir.

  • 13
  • 12

Escriu un comentari sus aqueste article