Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Webinari suls espleches numerics pels ensenhaires en occitan

L’eveniment aurà luòc lo dimècres 1r de febrièr a 16h30 sul canal Twitch de l’ÒPLO

| Mohamed Hassan

Tèxte legit

L’Ofici Public de la Lenga Occitana (ÒPLO) e lo Congrès Permanent de la Lenga Occitana (CPLO) prepausan un webinari de presentacion de las ressorsas numericas mobilizablas dins l’encastre de las activitats professionalas, adreiçat mai que mai als ensenhaires en occitan dins los 1r e 2d grases.
 
L’eveniment se tendrà lo 1r de febrièr, dimècres, a 16h30 sul canal Twitch de l’ÒPLO per tal de presentar las aisinas numericas e las ressorsas per la preparacion dels corses e per las activitats pedagogicas, los usatges del traductor automatic Revirada e cossí ligar la presa en man d’aqueles espleches per aprene als referencials relatius a las competéncias numericas.
 
Per seguir lo webinari se cal insciure sus aqueste ligam.

 
 



abonar los amics de Jornalet

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Gerard Cairon Florentin d\\\'Albigés
3.

#2 Una de las informacions obligatòrias demandas per s'inscriure sul siti Webinari...aquò's lo nom de l'Establiment .....pensi pas que s'agissa del café frequentat o de la fabrica de caucetas que t'emplega...

  • 4
  • 0
Maxó
2.

#1 alèra... S'òm legís la novèla e qu'òm coneis un bocin lo Congrès vesèm que contatz causas pas claras...
donc l'oplo organiza un webinaire, doncas dobèrt a totes d'agachar lo dirècte o la vidèo un cop passat. Cap de discrimination aquí. Lo Congrès ara, i presentarà sos espleches e cossí pòdon èsser utilizats pel monde de l'educacion. Parlaràn pas de cap d'aisina que siaga sonque disponibla per un public en particular.
Après benlèu que me trompi, mas me sembla que vos enrabiat per pas res.

  • 3
  • 2
Gerard Cairon Florentin d\'Albigés
1.

Emai se pòdi comprene qu'aquel aplech siague destinat en prioritat als ensenhaires de l' "Ensenhament".....plan domatge que siague pas dobèrt als benevòls que, de pertot , en Occitània, se'n dònan per ensajar de transmetre la lenga....i poirián benlèu trobar d'ajudas ponctualas .....mas bon, aquò's l'OPLO ....!

  • 8
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article