Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

China confirma gaireben 13 000 mòrts restacats a la covid-19 entre lo 13 e lo 19 de genièr

La majoritat defuntèron pel fach que la covid aviá agreujat de patologias ja existentas

Tèxte legit

Las autoritats sanitàrias chinesas an confirmat almens 13 000 mòrts restacadas a la covid-19, segon lo darrièr bilanç oficial que publica las donadas d’entre lo 13 e lo 19 de genièr.
 
De las victimas que perdèron la vida, 681 pacients defuntèron a l’espital per insufisença respiratòria, mas 11 977 moriguèron pel fach que la covid aviá agreujat de patologias ja existentas, segon de donadas dels Centres pel Contraròtle e per la Prevencion de Malautiás del país.
 
Aquel bilanç es publicat après l’anóncia que la faguèt dissabte lo Ministèri de la Cultura e del Torisme de China, que los viatges en grop amb de tòcas toristicas reprendrián lo 6 de febrièr a destinacion de vint païses.
 
Los viatges en grops de ciutadans chineses, organizats per d’agéncias de viatges e d’operators de viatges en linha, tornaràn èsser permeses en seguida de la politica chinesa d’enlenir las restriccions contra la pandemia.




abonar los amics de Jornalet

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Boomer covidofòb TOLOSA
1.

Quina catastròfa per un país de 1,4 milliards de poblants !

  • 0
  • 4

Escriu un comentari sus aqueste article