Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Tolosa: Jornada Internacionala deus Drets de la Hemna

L’IEO de Nauta Garona hesteja damb un concèrt dens la beròia sala Sent Miquèu

Per la dusau annada, l’IEO de Nauta Garona hesteja a Tolosa la Jornada Internacionala deus Drets de la Hemna damb un concèrt dens la beròia sala Sent Miquèu, una anciana capèra fòrça plan renovada. Se debanarà lo dimenge 5 de març a cinc oras deu vrèspe.
 
Après Séverine Bonnin e Muriel Batbie-Castell, serà ongan Rosalina Cortial que venguerà balhar un recitau de cançons sus tèxtes de poètas occitans modèrnes, coma Loïsa Paulin, Joan Bodon, Robèrt Martí, Sèrgi Carles o encara Joan-Loís Cortial. “Lo concèrt es concebut coma un viatge poetic autant dens los poèmas cantats que dens lor presentacion”.
 
Serà acompanhada de Guillaume Fric a l’acordeon e de Frédéric Lestang a la guitarra.
 
La purmèra part serà assegurada per Maria-Elena Cabròl que legirà tèxtes d’Olímpia de Gojas, redactritz en 1791 de la Declaracion deus Drets de la Hemna e de la Ciutadana.
 
 
 
 
JML
 
 
 
5 de març de 2023 a 17h00
Sala St Miquèu,
18 Carrèra Gran Sent Miquèu – Tolosa
(Mètro Sent Miquèu-Marcel Langer)
Entrada: 10 €, tarifa redusida: 5 €, a gratis peus dròlles.

 
 
 
abonar los amics de Jornalet

 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article