Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc BasMontpelhierenc

Ofèrta d’emplec: la Rampe TIO recruta una persona encargada d’administracion e gestion

La coneissença de l’occitan es valorizada. Autrament, de formacions seràn organizadas

Tèxte legit

L’associacion La Rampe TIO (Teatre Interregional Occitan), qu’a son sit a Sant Joan de Vedats (Montpelhierenc), recruta una persona encargada d’administracion e gestion a partir d’aqueste mes de març.
 
Las missions del pòst seràn de preparar los budgets e ne pilotar l'execucion en ligam amb lo Burèu e lo Conselh Artistic, de tractar los dorsièrs de recèrca de finançaments, d'èsser interlocutor administratiu de las institucions, de redigir  d'actes administratius, etc.
 
Se requerís una formacion d’almens Bac+3 e la coneissença del domeni de l’espectacle viu. Es desirada d'experiéncia, de qualitats organizacionalas, lo sens del trabalh collectiu. La remuneracion s'etablirà segon lo perfil del candidat.
 
La coneissença de l’occitan serà valorizada. Autrament, de formacions seràn organizadas pr’amor que, amb lo francés, es una lenga de trabalh.
 
Mandatz curriculum vitae e letra de presentacion a teatre@larampe-tio.org.

 
 


 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pitaluga
3.

#1 Repotegaira, vai !

  • 10
  • 6
Auriòla
2.

I vesi una femna anonima al trabalh. Qu'es çò que vos i fa veire un còrs?

  • 14
  • 6
Lilà
1.

E ua joenòta en raubeta entà illustrar ua auhèrta d'emplec...
Un CV? Ua fòto deu teatre? Nani, ua hemna de la quau ne's ved quitament pas la cara...sonque lo còs...a 3 dias deu 8 de març...que muisha lo camin qui avetz a har!!!!

  • 9
  • 7

Escriu un comentari sus aqueste article