Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.AuvèrnheAuvèrnheLimanha

Clarmont-Ferrand: espectacle de contes per Yves Durand

Dimècres que ven a 20h30, lo comedian roergat presentarà un espectacle en occitan e en francés de contes al cafè-lectura Les Augustes

Tèxte legit

Clarmont-Ferrand aculhirà dimècres que ven, 15 de març, a 20h30, una serada occitana organizada per l’Institut d’Estudis Occitans departamental (IEO63). Lo comedian Yves Durand presentarà un espectacle en occitan e en francés de contes al cafè-lectura Les Augustes.
 
Originari de Roergue, Yves Durand venguèt comedian professional en 1994 après d’annadas de far de teatre amator. Se lancèt dins lo conte en 1998 per contar e contar mila e un racontes tirats de son imaginari o de collectatges, jonglant d'un mot a l'autre en occitan e en francés.



 
Las seradas occitanas que prepausarà mai endavant l’IEO63 son una dedicada a l’informatica e las lengas minorizadas lo 19 d’abril per Lo Congrès Permanent de la Lenga Occitana e un rescontre amb l’autor lemosin de polars occitans Joan Ganhaire, lo 17 de mai.
 
 
 
 
Serada occitana: Contes d’aicí e d’endacòm mai
15 de març de 2023 a 20h30
Cafè-lectura Les Augustes
5 Rue sous les Augustins
63000 Clarmont-Ferrand

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article