Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.Provença

Provença especialament pertocada per la penúria de carburants

Dimars, mai del 30% de las gasolinariás del País Marselhés avián pas pus de gasòli

| pxhere

Tèxte legit

Provença, e quitament la Costièra de Nimes, serián los territòris mai pertocats per la penúria de carburants a causa de las darrièras caumas, çò rapòrta Le Parisien.
 
Las prefecturas dels departaments concernits aurián mes en plaça de mesuras de restriccions per limitar los risques de penúria, e mai que mai limitan las vendas per evitar lo subreconsum.
 
Las caumas contra la reforma de las pensions, mai que mai las de dimars passat dins las rafinariás, an daissat a sec de nombrosas gasolinariás. Lo meteis dimars, lo 30% de las estacions de servici del País Marselhés avián pas pus de gasòli.
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pitaluga
1.

E ben qu'anen mercejar lo Ciotti e tota la còla LR de lor parçan qu'an pachejat amb los esbirres dels predators de la republica.

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article