Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Lo podcast de Ràdio Occitània: Èva Cassanhet a prepaus del darrièr rodatge a Tarba

Tèxte legit

En collaboracion amb Ràdio Occitània, Jornalet prepausa cada dimenge una entrevista àudio del podcast de la ràdio tolosana. Aquesta setmana, retrobam l’entrevista que faguèron de la scenarista Eva Cassanhet a prepaus del cortmetratge en occitan qu’enregistrèron a Tarba la dimenjada passada amb la còla d’Art’Òc.


Los 25 e 26 de març, los passejaires del Jardin Massey a Tarba assistiguèron a un vira-e vai-t’en dels particulars. Una chorma d’una quinzena de personas fasiá de presas de vista a cèrts endreches clau. Jos lor agach estonat, l’associacion Art’Òc concretizava son darrièr projècte. Segon çò que raportèron a Jornalet al començament de març, s’agís d’un “filme de petit budget, hèit en familha”. L’autor e musician provençal Silvan Chabaud prèsta la votz. Maria Lavit es l’eroïna e son fraire Pèir fa una aparicion. Que poirà ben donar un tal atelatge? Ràdio Occitània ne parla dirèctament amb la responsabla de tot aquò : la scenarista Èva Cassanhet.
 
 
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article