Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Amassada informativa per lu damatjats de l’urbanizacion de la Plana de Var

Lo projècte
Lo projècte | MDER PACA

Lu abitants o cultivaires de la Plana de Var, a l’oèst de Niça, d’una o de l’autra riba, se son tocats per lo projècte d’urbanizacion de la zòna, si pòdon anar informar aqueste dijòus 18 d’abriu a l’Escòla Sant Isidòr a 18h40. Tèrra Segurana i organiza un debat emb d’informacions importanti sus l’avenir dau luec.


Tèrra Segurana avertisse que lo projècte d’urbanizacion de la Plana de Var mete en risc la vida dau luec en comportant la mancança de seguretat, de problèmas de fermada, de pollucion, d’inondaments, de circulacion intensiva, etc.
 
L’associacion prepaua de solucions alternativi coma d’òrts partejats, de collectius pedagogics, d’exoneracions dei taxas sus lo fondièri non bastit, de mesas en valor dau patrimòni, de rendabilizacions de tot o d’una partida dau vòstre tròç de tèrra agricòla e devèrs de creacions d’emplecs dintre la filiera...
 
Mai d’informacions: Associacion “Tèrra Segurana”.
 
 
 
 
Jean-Marc Fonseca

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Sauta riba Carròs (País Gavòt)
1.

Niçards, Provençaus e Gavòts de cada riba dau flume Var, unissetz vos !

  • 3
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article