Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Sirventés d'Estiu a Carcassona

| Isabèla Bosquet
L’IEO-Aude e lo Cercle Occitan del país de Carcassona entamenan l’estiu amb la quinzenada “Sirventés d’Estiu” que presentarà a l’Ostal Sirventés (79, carrièra Trivala, a Carcassona).
 
Una mòstra de fotografias d’Isabèla Bosquet: Fotosensible (del 1r al 13 de julh), quatre rescontres (a 6 e mièja del vèspre): lo primièr amb Maria Roanet, lo dimècres 3 de julh, aprèp la reedicion de Dins de patetas rojas (ed. Letras d’Òc); lo segond, lo divendres 5, amb la fotografa Isabèla Bosquet; lo tresen, lo diluns 8, amb Alan Roch que parlarà dels ligams entre vin e amor e de la frairetat Eròs-Dionisòs; lo darrèr, lo dijòus 11, amb l’escrivan Joan-Loís Marteil aprèp la parucion de son roman istoric L’assassinat du mort (ed. La Louve)
 
 
 
 
IEO-Aude

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article