Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Lo podcast de Ràdio Occitània: Dàvid Escarpit, rugbi e identitat

Dàvid Escarpit
Dàvid Escarpit | En Ondas de Domenja Lekuona

Tèxte legit

En collaboracion amb Ràdio Occitània, Jornalet prepausa cada dimenge una entrevista àudio del podcast de la ràdio tolosana. Aquesta setmana, retrobam l’entrevista del cercaire bordalés Dàvid Escarpit a prepaus del rugbi e de l’identitat occitana, que serà sa contribucion a la taula redonda que se tendrà a l’ecomusèu de Marquesa, a Sabras (Lana Gran), lo 30 de junh.


Ligar rugbi e identitat… de faiçon intuitiva, es pas quicòm de complicat dins los païses occitans de l’oèst ont l’implantacion de la veishiga es establida. Un bon nombre de grands clubs del Tòp 14 e de Pro D2 son de clubs d’Occitània, a començar pel numèro un actual que coneissètz totes. Mas lo 30 de junh a l’ecomusèu de Marquesa, sus la comuna landesa de Sabras, una taula redonda abordarà lo rugbi jos tot un fum d’autres angles dont l’etnologic ! N’avèm parlat amb Dàvid Escarpit que n’es a l’iniciativa.

 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article