Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Lo podcast de Ràdio Occitània: Mr. Brun e la naissença del label Varalh Prod

S’inaugura uèi a 20h30 amb una serada ragga-balèti a Tolosa

| Tolosa Chorma

Tèxte legit

En collaboracion amb Ràdio Occitània, Jornalet prepausa cada dimenge una entrevista àudio del podcast de la ràdio tolosana. Aquesta setmana, escotaretz sus las ondas l’entrevista de Roman Brunel, dich Mr. Brun que parla de la naissença del labèl Varalh Prod e de la serada d’inaguracion que se ten uèi a partir de 20h30 al bar Les Ogresses de Tolosa.


Una polida chorma vos espèra per far fèsta. Uèi, 10 de junh, a partir de 20h30 al bar Les Ogresses, situat sus l’Avenguda de Murèth a Tolosa, d’mcs e de selèctas vos aprèstan un ragga-balèti dels simpatics amb los projèctes Transe-Òc Vinil Mix, Bombadissa Sistèma sonòr, Varalh Balèti e Kitsch Vinyl Mix. La mira: festejar amb vosautres la naissença del labèl Varalh Prod dins lo qual seràn totes recampats. Mai d’explicacions amb una de las cavilhas mestressas del Varalh, Roman Brunel aka Mr. Brun.

 

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article