Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Un policièr tua un menaire de 17 ans dins la banlèga de París

Lo crime a descadenada una protèsta populara amb una vintena de personas detengudas per la polícia

Un policièr tua un menaire de 17 ans a la banlèga de París
Un policièr tua un menaire de 17 ans a la banlèga de París

Tèxte legit

Un policièr tuèt un jove de 17 ans durant un contraròtle de trafec estradièr dimars de matin a Nanterre, près de París. Acusat d’omicidi volontari, l’agent es mes en gàrdia a vista. S’agís pr’aquò del 15n automobilista tuat per la polícia francesa dempuèi 2022, segon Libération.

La victima s’apelava Nahel M., los agents l’avián acusat de se ronçar sus un policièr. Pasmens, aquesta version es estada desmentida per un vidèo publicat suls rets socials que l’a verificat Libération.

La familha de Naël, per mejan de sos avocats, a anonciat que fariá sa denóncia per omicidi e per rapòrt messorguièr contra lo policièr que tirèt.

Lo crime descadenèt una protèsta populara amb de susmautas reprimidas per la polícia que detenguèt una trentena de personas.

 

 

 

 

 

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Mèfi! 31
1.

Crime
A propriament parlar, es un murtre que se pòt qualificar en crime en justícia.

  • 2
  • 2

Escriu un comentari sus aqueste article