Bandièra01 capçalera  1180x150: Novestivada

Actualitats

Lo podcast de Ràdio Occitània: Cecila Chapduelh presenta sa darrièra rejoncha de poesia

Lo podcast de Ràdio Occitània: Cecila Chapduelh presenta son darrièr recuèlh de poesia
Lo podcast de Ràdio Occitània: Cecila Chapduelh presenta son darrièr recuèlh de poesia | Voix Vives

Tèxte legit

En collaboracion amb Ràdio Occitània, Jornalet prepausa cada dimenge una entrevista àudio del podcast de la ràdio tolosana. Aquesta setmana, escotaretz sus las ondas l’entrevista de Cecila Chapduelh que presenta sa darrièra rejoncha de poesia entitolada Mina de plomb, mina de ren.


Après A chara o crotz (Edicions dau Chamin de Sent Jaume), Cecila Chapduelh se’n torna amb un recuèlh nòu entitolat Mina de plomb, mina de ren e publicat a las Edicions Jorn. La lectura va de lis e se detècta una ironia e un esperit critic que tomban just per cada tematica abordada… En soma, Cecila Chapduelh mestreja pro la poesia occitana per la se tornar petaçar a son biais e milita contra la ierarquizacion de las menas e de las lengas d’expression.

 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article