Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Una istòria de ficcion dins un calendièr de l’Avent

L’istòria de Dètz/Ambras es un pivelaire raconte que se desplega jorn per jorn sul web

Una istòria de ficcion dins un calendrier d’avent interactiu
Una istòria de ficcion dins un calendrier d’avent interactiu

Maël Capolino nos convida a viatjar a Atalait amb l’istòria de Dètz/Ambras a travèrs d’un calendièr d’avent. Aquel pivelaire raconte se desplega jorn per jorn sul sit web https://maelc.blog/creacions/detz-ambras.html.

L'istòria se situa dins un luòc misteriós nomenat Atalait, ont an luòc d'eveniments extraordinaris. Es un viatge de ficcion que capta l'imaginari dels legeires e los mena dins un mond ont la magia e l'intriga se mesclan per crear una experiéncia unica.

Amb aquela originala proposicion, Maël Capolino desfisa los limits del raconte e convida los legeires a participar activament a l'evolucion de l'istòria en seguissent lo calendièr de l’Avent.

Lo projècte Dètz/Ambras ven aital una experiéncia literària e visuala unica en occitan auvernhat que tanben se pòt seguir sul sit Instagram de la benda dessenhada de Delfina, la brava estudianta auvernhata que presentèrem en octòbre passat.

 

 

 

 

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article