Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc BasMontpelhierenc

Un enfant grèvament ferit dins de cavalets de fièra al Cap d’Agde

| Ameworld
Dimars passat a mièjanuèch, un enfant de sièis ans foguèt grèvament ferit suls cavalets de fièra del Luna Park, de l’Illa del Léser del Cap d’Agde, un complèxe toristic plaçat sus la còsta d’Agde (Montpelhierenc). Lo petit foguèt espitalizat sul pic amb un traumatisme cranian e una emorragia intèrna.
 
Segon los primièrs elements de l’enquèsta menada a tèrme per la polícia d’Agde, l’enfant se seriá endormit sus la tòra. Son cap tustèt un pal. I auriá pas d’error de manipulacion de la part del responsable dels cavalets, ni tanpauc cap de disfoncionament. Los cavalets son estats barrats per los besonhs de l’enquèsta.
 
Lo drollet foguèt menat de l’espital d’Agde al de Montpelhièr. Son pronostic vital es engatjat, segon la font judiciària.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Jòrdi Sant Andrieu de Ròcalonga
1.

Es totjorn dangerios de jogar amb lo fuòc. Per malastre s'agis d'un dròlle que fa 6 ans! Ont èran los parents, a de que pensavan?

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article