Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Lo raconte de las riòtas d’Egipte en imatges

Un jornalista catalan a publicat sus Twitter un amàs de las melhoras fotografias e articles

I a tostemps una fòto que resumís la situacion. Aquesta de l’AFP passarà a l’istòria per çò que s’es passat uèi en Egipte (14 d’agost)
I a tostemps una fòto que resumís la situacion. Aquesta de l’AFP passarà a l’istòria per çò que s’es passat uèi en Egipte (14 d’agost) | @patrickwitty
Lo jornalista catalan Andreu Claret a narrat, aquestes jorns dempuèi Egipte, las susmautas mejançant d’imatges qu’a publicat sul sieu Twitter.
 
Claret es lo director de la Fondacion Anna Lindh (FAL), una institucion de l’Union per la Mediterranèa (UPM) encargada de promòure lo dialòg cultural dins la region, qu’a son sèti a Alexàndria (Egipte). Foguèt director de l’Insitut Europèu de la Mediterranèa (IEMed) pendent 5 ans e director de l’agéncia de nòvas EFE en Catalonha.
 
Lo jornalista publica sus Twitter d’imatges e de ligams als articles e a las analisis mai interessantas per comprene la complexitat del conflicte.
 
Dins los imatges qu’acompanhan aqueste article, ne podètz veire una mòstra.

Articles relacionats

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article