Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Amazon vòl liurar d’articles amb de drònes en 2015

O a anonciat lo fondador de la ciberbotiga, Jeff Bezos, en una entrevista televisiva

Lo fondador d’Amazon, Jeff Bezos, revelèt dimenge passat, en una entrevista al programa de television 60 Minutes de CBS, qu’a idèa d’emplegar de drònes per liurar los produches de sa botiga en linha. Lo nòu servici, nomenat Amazon Prime Air, se metriá en marcha en 2015 s’es aprovat per l’administracion aeriana dels Estats Units.
 
A l’encòp, Amazon publiquèt un vidèo explicatiu sus la manièra de foncionar d’aquel servici, que permetriá de mandar al client l’article crompat en linha, mens de mièja ora après aver confirmat sa crompa sul web. 



Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pimflòid
1.

Que'n parlavan a la radiò ger e un fabricaire de drònes francés que digó que segon eth, n'èra pas qu'un còp de "còm" e qu'en 2015, que seràn enquèra luenh de poder har aquò en grana quantitat.

De mei, la lei actuala ne permet pas de har volar drònes tà aquò e n'ei pas previst que cambie...

  • 4
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article