Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.Lengadòc

La bilheta de tren a un èuro en Lengadòc-Rosselhon

La region de Lengadòc-Rosselhon prepausa una bilheta de tren a un èuro per totas las destinacions de la region administrativa, se se crompa per Internet e se l’usatgièr estampa sa bilheta

| Region Lengadòc-Rosselhon
La region de Lengadòc-Rosselhon a anonciat la bilheta de tren regional a un èuro per tot son territòri. Aquela tarifa intrarà en vigor lo 6 de genièr de 2015, mas serà pas solament pels usatgièrs que crompen lor bilheta per Internet. Al delà, segon los oraris e las frequéncias, i aurà mai o mens de bilhetas a un èuro de disponiblas.
 
Dins aquel sens, Alain Le Vern, director general de l’SNCF de la region, diguèt per exemple que “se prenes un tren a la mitat de la jornada, auràs mai de possibilitats de trobar una bilheta a un èuro, mentre que se lo prenes de matin, i aurà fòrça mens de bilhetas disponiblas”.
 
L’SNCF considèra que cada jorn se prepausarà entre 2000 e 4000 bilhetas d’un èuro. Aquela ofèrta tarifària es unica dins l’estat francés. 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article