Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GasconhaVal d'Aran

La gigafòto de la Via Catalana

Se ven de presentar una “gigafòto” que mòstra tota la cadena umana per l’independéncia de Catalonha que se debanèt l’11 de setembre passat

Presentacion de la Gigafòto
Presentacion de la Gigafòto
Arser, l’Assemblada Nacionala Catalana publiquèt la gigafòto de la Via Catalana, es a dire, una fòto mostrant tota la cadena umana de mai de 400 quilomètres que traversèt Catalonha, l’11 de setembre passat, per ne demandar un referendum d’independéncia. Se pòt veire sul sit www.gigafoto.assemblea.cat.
 
Per far aquela gigafòto, trabalhèron aperaquí 800 fotografes, que mandèron lo material a l’ANC e aquí comencèt la granda dificultat de jónher tot lo material per o presentar d’un biais aisidament consultable.
 

fffff  fffff
 De tricòts de l’ANC Val d’Aran
 
La seccion aranesa de l’ANC a fach de tricòts revendicatius per se finançar. Los tricòts (vejatz-ne las fòtos çai jonchas) representan l’afrairament d’Aran amb Catalonha e l’occitanitat d’Aran, e se pòdon comandar per e-mail a: valdaran@ass....
 
L’ANC Val d’Aran amassa de partisans de l’independéncia de Catalonha e de la reconeissença dels dreches d’Aran coma partida de la nacion occitana.







 
     

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article