Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Lo truc per partir fòrça tomatas cherry a l’encòp

Internet es tot plen d’instruccions e de tecnicas per resòlver de problèmas de tota mena e de prètzfaches ingrats. Coma per exemple aver de talhar un bon ponhat de tomatas cherry per la mitat. Es fòrça pesuc d’o far a cha una mas, per astre, qualqu’un a pensat una manièra plan aisida d’o far.
 
L’usatgièr de YouTube DaveHax a publicat lo vidèo “How to Cut Tomatoes Like a Ninja”, ont, en una minuta, mòstra de quin biais, simple e estonant, se pòt partir per la mitat un vintenat de tomatas a l’encòp, amb sonque dos plats e un cotèl long e amolat.
 
Sul compte de DaveHax trobaretz fòrça mai de trucs per facilitar los prètzfaches de la cosina e de l’ostal.



Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pimflòid
2.

Genhèc!

  • 1
  • 0
Batko
1.

Pensi qu'i a una error de revirada : "to cut away from yourself" vòu pas díser "talhar luenh de vosautes" mès "enlà", dens la direccion opausada a vosautes. Es evident, ende's talhar pas se medish.

  • 2
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article