Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Luc d’Orbiu: a tuat son filh perque jogava tròp sus Internet

| Google maps
Un òme de 43 ans es estat mes en gàrdia a vista per omicidi involontari a la gendarmariá de Lesinhan (Corbièras) per aver, presumidament, escanat son filh de 23 ans fins a la mòrt, perque suportava pas mai de lo veire passar son temps a jogar sus Internet. La tragèdia se passèt diluns a 22h45 al vilatge de Luc d’Orbiu (Corbièras).
 
Segon La Dépêche, que mençona los primièrs elements de l’enquèsta, lo paire auriá pas aguda l’intencion de tuar son filh. Lo ministèri public de Narbona a ordenat un examen psicologic.
 
Uèi se practicarà una autopsia del còrs de la victima a l’Institut Medicolegal de Montpelhièr per “precisar las circonstàncias de decès del jove, segon lo substitut del procuraire de Narbona. 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pascau
2.

#1 Qu'avói lo men purmèr hilh a vint ans tanben. E ne soi pas lo sol. Autes còps, qu'èra mèma normau. N'ei pas per'mor n'èm pas dens la majoritat estatistica qu'avem mei de "probabilitat' d'escanar los nostes dròlles.

E si vòs hicar en plaça un "permés" per aver dròlles, qui'u balharà?

  • 2
  • 0
Fabrici Canas
1.

Aquel paire agèt son dròlle a vint ans ... Benlèu qu'èra tròp jove per far un neneton ambe sa femna. E sustot pecaire, aquel omicidi pròva qu'èra pas capable de se'n trachar. Tot còp, cresi que d'unas gents non deurián pas far de mainatges.

  • 1
  • 1

Escriu un comentari sus aqueste article