Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GasconhaBearnPalés

La Braçariá Bearnesa dobrirà lèu

Lo projècte de microbraçariá es estat finançat en partida amb de micromecenatge

En julhet passat publicàvem una crida a sosténer un projècte de microbraçariá, que farà de cervesas artisanalas a Pau. Demandavan d’ajuda, mai que mai amb de micromecenatge. En junh que ven la Braçariá Bearnesa dobrirà sas pòrtas, segon çò que publica Sud-Ouest.
 
Aqueles tres joves paulins, qu’aguèron l’idèa al Carnaval Bearnés de 2012, an capitat d’amassar los sostens que lor fasián besonh per dobrir lor pròpria microbraçariá. Al delà dels dons recebuts per micromecenatge, cal comptar lo sosten administratiu, lor aprendissatge dels procèsses de fabricacion de la bièrra e la transformacion del local qu’a tres sectors: lo de la produccion, lo de l’administracion e lo bar. Los podètz trobar al numèro 12 de la Carrèra de Vathleitosa [Rue du Balaïtous], a Pau (Bearn).

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

ltrobat Pau
2.

Víver e tribalhar au país! E pintar locau! Visca l'economia de proximitat!!

  • 1
  • 0
Lutz
1.

Bon astre a aquelis joves, bona iniciativa !

  • 5
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article