Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc NautTolosan

Un tolosan ganha 72 milions als Euromilions e ne dona 50 a las associacions

| Magnus D
Un tolosan, que ganhèt en febrièr passat 72 milions d’èuros a l’Euromilion, farà un don d’almens 50 milions a d’associacions, segon d’informacions d’RTL confirmadas per l’entrepresa publica Française des Jeux.
 
S’agís d’un òme de 50 ans, qu’a pas d’enfants, qu’auriá validat sa bilheta endacòm dins lo departament de Nauta Garona. Obtenguèt un prèmi de 72 149 579 èuros. Se definís coma un “generós donador anonim” qu’a pas de problèmas economics e qu’es guidat per una “fèbre solidària”.
 
Aquel don generós anarà a un desenat de “grandas associacions de dimension estatala” a las qu’el i es fòrça estacat. Lo benastruc vòl pas cap de contrapartida ni de publicitat, mas vòl “seguir amb atencion l’emplec” que se’n fa de tot aquel argent.
 
Se tracta del don mai grand que s’es fach en Occitània.

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pascau
1.

L'opium deu pòble...

  • 2
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article