Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GasconhaBearnPalés

Pau: d’accions de solidaritat amb Gaza

Libertat a mandat als espitals de la region devastada los beneficis de la serada

Dimècres 6 d’agost se debanèt a Pau una accion en solidaritat amb Gaza, organizada per Libertat e Accion Antifaissista de Pau.
 
En seguida d’una representacion teatrala a la Plaça Clémenceau, los participants anèron al quartièr del Hedars en passacarrièra, perque Libertat i prepausava un repais seguit de la projeccion del filme documentari Ramallah’s Maradona, d’Stéphane Valentin, amb la preséncia del quite realizaire. Se tracta d’un filme rodat entre 2011 e 2012 que permet de comprene la situacion de la populacion palestiniana a travèrs del fotbòl, tant masculin coma femenin.
 
Los beneficis que s’obtenguèron d’aquela jornada, Libertat los a mandats als espitals de Gaza.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Va
3.

#1 que sí noi que sí, que els de Hamas són molt dolents i a Gaza ells tot solets es tiren la casa a terra, es maten i fins i tot se suiciden per fer quedar malament a l'armada d'Israèl que hi és anada per fer massatges relaxants als palestins.

  • 3
  • 1
Òlo Pujòlo
2.

Òsca Libertat! e era solidaritat internacionalista!

  • 3
  • 3
xavi
1.

la noticia abans qu'aquela refaguèron al extermini yazidis cal remembra que HAMAS se sòci estretegic sunita del ISIL del irak amb doas faccions vòlon la creacio d'un califat islamic al orieent mièja i comtaeixen estrategia

  • 5
  • 5

Escriu un comentari sus aqueste article