Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

La destruccion de Gaza après los atacs, en 360 gras

Los imatges se son faches amb lo logicial Panotour Pro 2.0

Gaireben dos meses après lo començament de l’operacion militara israeliana sus la Lista de Gaza, los govèrns d’Israèl e de Gaza s’acordèron per una alta al fuòc permanenta. Al delà de las espantantas chifras de mòrts, Gaza es un parçan desolat. Sul servidor Kolor se pòt trobar una vesita virtuala amb una seguida de fòtos de nauta definicion e en 360 gras, que permeton de se far una bona idèa sus la magnitud de la devastacion dins qualques endreches.
 
Los imatges se son faches amb Pantour Pro 2.0, un logicial que permet de far aquelas fotografias espectaclosas amb fòrça detalhs e a 360 gras.

Etiquetas

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Cristian FORMENT AGEN
1.

La meteissa istòria que lo drama familial en Nauta Marcha, mes aquí lo neneton es un pòble, los parents de substitucion son Israël e las mancanças socialas s'aprenon pas als servicis socials, mes a la ONU (véser lo comentari de T. Lausa sus lo drama familial). Paures palestinians tot solets !

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article