Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GuianaRoergue

Los roergasses s’organizan per l’11 de setembre a Barcelona

Es ora pels catalans. Es ora per nosautres de los anar sostenir. Pels roergasses rendètz-vos a Milhau se volètz far lo viatge

Lo dijòus 11 de setembre de 2014, fèsta del pòble catalan, en Roergue organizam un viatge per sostenir los nòstres bessons e afortir l’amistat occitanocatalana. D’autocars son previstes dempuèi Perpinhan, lo viatge se farà de matin per èsser a Barcelona per la manifestacion de la vesprada e tornarem de ser. Còst: 20 èuros.
 
A Barcelona, lo mond seràn vestits de roge o de jaune per far, per carrièras, una “V” amb de bendas de las colors de la bandièra catalana. Cal preveire una camiseta roja o jauna, doncas. Es possible de ne crompar sus plaça.
 
Los catalans de Catalonha Nòrd se traparàn al tròç (tram) 28 e los occitans al tròç 30. Nautres occitans nos devèm marcar pro lèu per reservar los autocars de Perpinhan e far de coveituratge per i anar.
 
Los roergasses me pòdon contactar per e-mail o per telefòn: +33 (0)6 74 50 55 95.
 
Pels tolosencs, contactatz la Convergéncia Occitana o los Quadres Catalans de Tolosa. I aurà tanben d’autocars organizats dempuèi Tolosa eventualament. País Nòstre organiza lo viatge dempuèi Carcassona e Narbona, e l’ANC Val d’Aran organiza lo viatge dempuèi Aran en autocar.
 
 
 
 
Domenge Château-Annaud

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Ricard TARRAGONA
4.

Els catalans com sempre som punta de llança, ara mateix esta en lloc las cultures catalana i occitana, Occitans vingueu, omplim Barcelona, no oblideu que l’occità també és oficial a Catalunya, ara necessitem tota la gent disponible, veniu tots els que pugueu, porteu les vostres banderes, defensem junts la cultura, la democràcia, la llibertat, de nosaltres depèn que Catalunya se salvi definitivament o desaparegui per sempre com a poble, el futur no és un regal és una conquesta, participeu

  • 2
  • 0
Ilergeta Lhèida
3.

Benvinguts; avui nosaltres, demà vosaltres.

  • 10
  • 0
CharlesSampons
2.

Preciosa la sonoritat de l'escrit. felicitaciones I BENVINGUTS GERMANS

  • 12
  • 0
janot Granollers
1.

BENVINGUTS GERMANS DEL NORD US ESPEREM AMB ELS BRASOS OBERTS SALUT I INDEPENDENCIA !!!!!!!!!!!

  • 12
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article