Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Sèt grands trucs per far de fòtos espectaclosas amb lo telefòn mobil

Lo fotograf Lorenz Holder prepausa de conselhs engenhoses dins un vidèo

La revista en linha COOPH demandèt al fotograf Lorenz Holder se sabiá qualque truc per far mai de fotografias bonas amb un esmartfòn. La responsa venguèt dins un vidèo amb sèt conselhs magnifics e engenhoses per aprofechar totas las possibilitats d’un esmartfòn, dins son cas un iPhone. Dins 7 Smartphone Photography Tips & Tricks (Sèt trucs e estècs per las fòtos d’esmartfòn), Holder prepausa cossí far de fòtos panoramicas amb l’aparicion repetida d’un meteis modèl, de macros lentas, de zooms simples e fòrça mai de causas.
 
Prepausa tanben d’idèas per far de fotografias jos l’aiga d’un biais fòrça aisit, tanben per aver de reflectors a bon mercat e quitament explica cossí fabricar, sens gaire de complicacions, de trespès amb de desenclavadors a distància.


Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article