Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Tragica error medicala a Bordèu

| Institut Bergonié
Una error medicala tragica s’es passada a Bordèu. Un pacient de 61 ans espitalizat dempuèi lo 24 d’agost a l’Institut Bergonié moriguèt dimècres passat après l’administracion d’un medicament que li correspondiá pas, segon çò que rapòrta Sud-Ouest.
 
Segon de fonts de l’enquèsta, la persona qu’auriá administrat la substància seriá una escolana infirmièra en tresena annada de formacion. La polícia l’entendèt mas la placèt pas en gàrdia a vista.
 
“Los enquestaires cèrcan de determinar las circonstàncias dens las quaus aqueth drama es arribat. Es probable que per la seguida seram miats a obrir ua informacion judiciària. Èm solament au començament de las investigacions e convien de restar prudent”, çò declarèt la procuraira de Bordèu, Marie-Madeleine Alliot. De son costat, l’Institut Bergonié a dobèrt una enquèsta scientifica per comprene las circonstàncias del drama.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article