Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

L’Ostau dau País Marselhés inaugura divendres son local nòu amb de concèrts

Encara dins lo quartièr de La Plana, animaràn la serada d’inauguracion Christian Fromentin, Gacha-Empega e D’Aquí Dub

| Ostau dau País Marselhés
L’Ostau dau País Marselhés inaugurarà divendres son local nòu amb de concèrts de Christian Fromentin, Gacha-Empega e D’Aquí Dub. A partir de 17 oras se poirà ja vesitar lo local e descobrir las nòvas installacions del centre al numèro 18 de la Carriera de l’Olivier.
 
Lo centre occitanista quita lo petit local de la Carriera dei Reis Mages, mas quita pas l’emblematic quartièr de La Plana. Lo nòu local es a qualques 150 mètres de distància.
 
Nascut en l’an 2000, l’Ostau dau País Marselhés a per tòca d’espandir la cultura occitana a Marselha e prepausa un espaci vertadièr d’expression per la cultura occitana e l’interculturalitat. Prepausan de corses de lengas, de projeccions, de conferéncias, de concèrts e una bibliotèca.
 
En escasença d’aquela inauguracion, Aquò d’Aquí a publicat una entrevista de Cristòu Redon, l’actual president de l’Ostau dau País Marselhés.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article