Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.ProvençaProvençaPaís d'Ais

Ais: l’an tuat quand sortissiá de la preson

Un presonièr en semilibertat es estat fusilhat en sortir de la preson d’Ais dins un crime que sembla un reglament de comptes

| Dominique Lenoir
Aqueste diluns passat, a 6h30, an tuat un òme de 35 ans davant la preson de Loina, dins la comuna d’Ais de Provença, just quand èra sortit per anar trabalhar. La victima èra jol regim de semilibertat. Segon çò que rapòrta l’AFP, se tractariá d’un reglament de comptes.
 
Al moment que la victima sortiguèt de la preson e que veniá d’aviar sa veitura davant la preson, l’assassin sortiguèt d’una autra veitura e la tuèt amb un fusilh en cinc còps de fuòc.
 
L’òme mòrt èra condemnat a uèch meses de preson per aver reagit amb violéncia a un contraròtle policièr que se passèt mal. Mas èra ja conegut de la polícia pr’amor qu’èra estat condemnat qualques còps per de faches de violéncia e de pòrt d’arma.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Corleone
1.

De trabalh plan fait. Lo pairin sempre ten sas promessa, pas coma los politicians !

  • 2
  • 2

Escriu un comentari sus aqueste article