Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Aquí l’Òc vos convida a una taulejada occitana

Après lo sopar la taula serà animada amb fòrça lecturas, musicas e cants

L’Associacion Aquí l’Òc vos convida a una velhada occitana compausada d’un repais carcinòl e d’una serada animada per de lecturas, de musica e de cants de subretaula. L’eveniment se debanarà lo divendres 28 de novembre a partir de 19h al restaurant Le Relais 1908, a Ainac (Limarga), près de Sant Seren. Los que vòlgan pas sopar pòdon arribar a 20h30.
 
Per reservar lo sopar cal telefonar al +33 (0)6 73 62 64 63 o mandar un e‑mail a aqui.loc@laposte.net abans lo 25 de novembre.
 
Aquí l’Òc es una associacion amb sèti a Sant Seren (Limarga) que sa tòca es de promòure e desvolopar la lenga e la cultura occitanas al nòrd de Carcin, e sosténer l’escòla Calandreta l’Esquiròl.
 
En mai de lor sit Internet, an un grop de Facebook fòrça actiu.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pascau
2.

A, que declini l'invitacion per'mor que demori luenh deu Carcin mes plan mercés e que'vs soeti de passar ua bona serada.

  • 1
  • 0
Pascau
1.

Hèra bona iniciativa!

Lo cèrcle occitan Edoard Lamorèra que hasè repaishs partatjats 100% en occitan a Espèrça (près de Tolosa) e qu'èra plan simpatic, tot lo monde que vienèn dab quauqu'arren a minjar e a partatjar e que passsàvam un bon moment de convivéncia (mèma pas besonh de pagar lo restaurant ;-)

Té, que'm balha enveja de'n tornar har...

  • 1
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article