Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

Un ret social per seguir l’astronauta Samantha Cristoforetti

Una societat de Milan a creat l’aplicacion Friends in Space qu’amb ela se pòt saludar la primièra femna italiana dins l’espaci

Samantha Cristoforetti es venguda aquesta setmana la primièra femna astronauta italiana. Dimècres arribèt a l’Estacion Espaciala Internacionala (ISS) per un sojorn de sièis meses, que menarà a tèrme d’experiéncias de tota sòrta amb la rèsta de l’esquipatge. Mas se connectarà tanben periodicament amb los abitants de la Tèrra gràcias a un ret social especific.
 
Friends in Space es una aplicacion, desvolopada per la societat milanesa Accurat, que seguís l’activitat quotidiana de Cristoforetti dins l’espaci e que permet, tanben, de la saludar per Twitter mentre que se passeja a quatre cents quilomètres de la Tèrra.
 
En concret, per li dire “adieu”, los internautas devon solament tocar lo boton verd de l’aplicacion quand l’astronauta orbita al dessús de lor airal.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article