Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Desapareis un avion amb 162 passatgièrs entre Indonesia e Singapor

L’aparelh Airbus A320 d’Air Asia perdèt lo contacte al mitan d’una tempèsta

Lo vòl QZ 8501 de la companhiá Air Asia desapareguèt ièr de matin mentre que fasiá lo trajècte de Surabaya, dins l’illa de Java, fins a Singapor.
 
Quaranta minutas après s’enlairar, l’aparelh, un Airbus A320, perdèt lo contacte amb los contrarotlaires aerians mentre que subrevolava la Mar de Java, subre Indonesia. Lo pilòt aviá demandat de poder volar mai naut per esquivar una densa capa de nívols e melhorar aital la visibilitat. Las fòrças de seguretat e l’armada de Singapor son a cercar l’aparelh.
 
Air Asia a publicat sus Facebook una nòta que rapòrta qu’a perdut lo contacte amb aquel vòl e i lista las nacionalitats dels passatgièrs e de l’esquipatge. I viatjavan 162 personas, que son en majoritat de ciutadans d’Indonesia.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article