Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.LengadòcLengadòc BasMontpelhierenc

Presa d’ostatges al centre de Montpelhièr

Un malfactor a ensajat de raubar en una joielariá e lo cambriolatge li a mal capitat

| TV Sud
Paur e tension al centre vila de Montpelhièr ièr de ser. La polícia detenguèt un malfactor qu’aviá presas doas femnas coma ostatges dins una joielariá del centre de Montpelhièr pendent 9 oras, çò rapòrta Midi Libre.
 
Lo meteis jorn qu’òm èra consternat pels faches que se debanavan a París, un malfactor prenguèt doas personas en ostatges en una joielariá de Montpelhièr. Qualques minutas après 16h, la polícia s’avisèt de la preséncia d’un òme armat dins una joielariá de la Carrièra de l’Argentariá.
 
En seguida d’aquò, lo quartièr foguèt blocat per la polícia que i installèt un perimètre de seguretat. Las autoritats an insisitit que los faches an pas res a veire amb çò que s’es passat a París, se tracta d’un cambriolatge qu’a mal capitat.





Prise d'otages dans une bijouterie à Montpellierper 20Minutes

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Alà Perpinyà
3.

Gràcies al Jornalet per informar de notícies que ens importen en prioritat perquè tenen lloc a prop (de Catalunya Nord) i que ens interessen perquè hi podem tenir família. Sobretot en aquests dies de bogeria comunicativa que s'assembla més a comunions nacionalistes (franceses) que no a feina informativa objectiva i rigorosa. Sort de mèdies occitans, catalans i de la BBC.

  • 1
  • 0
Redaccion Barcelona
2.

#1 Perque es una actualitat d'Occitània

  • 8
  • 0
MOSCA CANHISCA
1.

"Las autoritats an insisitit que los faches an pas res a veire amb çò que s’es passat a París" Perqué passar aquera informacion abans las autas tres de uei, lavetz?

  • 0
  • 2

Escriu un comentari sus aqueste article