Bandièra01 1180x150: La Passem

Actualitats

SpaceX a mes totas sas fotografias dins lo domeni public

Los imatges de la companhiá espaciala, publicadas sul sieu compte de Flickr, se pòdon emplegar liurament

La companhiá d’exploracion espaciala SpaceX, qu’es proprietat de l’entrepreneire multimilionari sud-african Elon Musk, a decidit d’ofrir amb licéncia de domeni public totas las fotografias oficialas que publica sul sieu compte de Flickr. A l’ora d’ara, sus aquel compte i a un centenat de fotografias de l’entrepresa, qu’a un contracte amb la NASA per menar de cargas a l’Estacion Espaciala Internacionala (ISS).
 
I podèm veire d’imatges de las siás plataformas d’enaurament e aterratge, de qualques naus lançadas vèrs l’espaci, dels burèus centrals e del personal que lai trabalha, e tanben de la Tèrra vista de l’aire estant.
 
La licéncia de domeni public implica que las fotografias se pòdon emplegar per de tòcas artisticas, culturalas, educativas… e tanben per usatge comercial, sens cap de restriccion.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article