Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GuianaCarcinLimarga e Segalar Carcinòl

Se prepara amb fòrça vam la segonda edicion del festenal Escambis

Après lo succès de la primièra edicion, lo festenal occitan de Carcin se debanarà del 22 al 24 de mai a Sant Seren e a Sant Joan de la Ginèsta

Mena Bruch jogarà lo 22 de mai
Mena Bruch jogarà lo 22 de mai | Mena Bruch
Après lo succès de la primièra edicion arunan, lo festenal occitan Escambis se debanarà un còp de mai a Sent Seren e a Sant Joan de la Ginèsta (Limarga) del 22 al 24 de mai, organizat qu’es per l’associacion Aquí l’Òc.
 
Aquel festenal en Carcin a la particularitat de s’adreçar a un public larg: los que parlan occitan o non, los que son d’aicí o non... Tradicion e modernitat se conjugaràn, aquesta annada encara, per far descobrir e partejar nòstra cultura e nòstra lenga. Joves e mens joves se retrobaràn dins de domenis tan variats coma lo cinèma, la musica, la dança, l’artisanat, la literatura, la poesia, l’istòria o lo conte.
Per totes los que se vòlon recampar dins un ambient convivial e festiu, oblidetz pas de rejónher los organizaires los 22, 23 e 24 de mai (dimenjada de Pentacosta).
 
De cartas Pass son disponiblas amb inscripcion abans lo 17 de mai. Per mai d’informacion e per las reservacions podètz sonar al +33 (0)6 73 62 64 63 o escriure un e-mail a: aqui.loc@lap...

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article