Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

La pòsta de Soïssa comença d’assajar l’usatge de drònes

Lo sistèma es adaptat principalament per las zònas de montanha d’accès malaisit, per de situacions d’emergéncia e per d’enviaments que requerisson la maximala prioritat

| Swiss Post
Lo servici postal de Soïssa a començat un programa d’assages, que s’esperlongarà pendent cinc ans, per liurar de letras e de paquets postals per aire, amb l’ajuda de drònes. La rapiditat d’aquel sistèma, que se mena a tèrme amb la tecnologia de la societat Matternet, presenta ça que la de limits importants pr’amor que los enviaments pòdon pas despassar lo quilo de pes e l’autonomia de la batariá dels pichons aparelhs volants es de mens de vint quilomètres.
 
E mai s’an pas especificat ont s’assajarà, lo sistèma es adaptat principalament per las zònas de montanha d’accès malaisit, per de situacions d’emergéncia e per d’enviaments que requerisson la maximala prioritat, coma per exemple las pròvas de laboratòri.
 
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article