Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Un Cat Street View per se passejar amb los uèlhs de gat

Es un esplech per se passejar per la vila japonesa d’Onomichi, segon l’estil de las mapas de Google, a la nautor dels uèlhs d’un gat

Se vos sètz demandats cossí se vei lo Mond dempuèi l’agach d’un gat, ben vos en podètz aprochar amb lo Cat Street View (Vista de Carrièra per un Gat). Se tracta d’un esplech qu’amb el òm se pòt passejar per la vila japonesa d’Onomichi, segon l’estil de las mapas de Google, a la nautor dels uèlhs d’un gat.
 
“Ensajam de trobar de nòvas manièras de veire las nòstras vilas e de ne mostrar las carrièras dempuèi un ponch de vista non disponible fins ara”, çò an explicat al Wall Street Journal los responsables del torisme de la prefectura d’Hiroshima.
 
La comuna d’Onomichi es coneguda per la passion de sos abitants pels gats, qualques unes son plan coneguts dins la vila e protagonizan aquel innovant Street View felin.
 
 
 
 

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article