Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Catalonha: Canet de Mar consagra una setmana a l’occitan

Se projectarà de filmes en lenga nòstra e s’installarà una exposicion sus Mistral

Canet de Mar
Canet de Mar | TijsB
Dins l’encastre de la Mòstra de Cinèma Occitan 2015, la vila de Canet de Mar (Catalonha) festejarà la lenga occitana durant tota una setmana, del 28 de setembre al 4 d’octòbre. E mai, aquela setmana de la lenga occitana aviarà lo Correllengua a Canet de Mar, una iniciativa populara per la lenga catalana que prepausa cada an d’animacions per totes los Païses Catalans.
 
Pendent tota aquela setmana se poirà vesitar l’exposicion Frederic Mistral, la tèrra e los sons e cada jorn se projectarà un filme en occitan sostitolat en catalan.
 
Per mai d’informacions podètz vesitar lo sit web de l’eveniment.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Francesc Palma de Mallorca
1.

Fantàstica iniciativa que ajudarà a coneisser plus los respectives païses e personas, Catalunya pot ajudar molt a Occitania e tamben a l'inrevés. E aquò es fa a travers de contactes e d'amistats novelas.

  • 2
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article