Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

crotz-tolosaCreated with Sketch.GasconhaVal d'Aran

Bossòst: lo melhor restaurant de la província de Lhèida es occitan

Lo restaurant aranés er Occitan es considerat coma lo melhor valorizat dins Trip Advisor

| Er Occitan
Trip Advisor es una guida de las mai consultadas pels toristas que cèrcan d’endreches ont se lotjar o manjar. Fonciona sus Internet e apond a sas informacions las opinions dels clients, que i escrivon de centenats de comentaris.
 
A respècte de la província de Lhèida, lo restaurant er Occitan, que se tròba en Bossòst (Aran), es lo qu’amassa, de longa, mai de bonas opinions e es classat en primièra posicion. Los comentaris dels clients soslinhan l’innovacion de la cosina e la varietat dels produches, totjorn causits segon la sason.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Pirolet
1.

Es fòrça possible qu'aqueste restaurant siague lo melhor de Lhèida, e benlèu mai, sustot se l'ex-rei i manjava quand anava esquiar a Vaquèira. Ara lo Trip Avisor, coma la màger part de las evaluacions sus la tela es pas de fisar. Que subrevaloren d'establiments (amb de "testimoniatges" de clients fictius), passa encara, mas de còps enfonsan qual fa de bon trabalh e aquò es un escandal.

  • 0
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article