Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Se presenta una reedicion de Gents del Segalar

Una monografia d’etnoistòria qu’amassa los testimoniatges de mai de 300 segalins

Après una fòrta demanda del public, l’associacion CORDAE-la Talvera a decidit de publicar la reedicion de Gents del Segalar, una monografia d’etnoistòria qu’amassa los testimoniatges de mai de 300 personas dins 560 paginas acompanhadas de mai de 500 fòtos. L’òbra es lo resultat de quatre ans d’enquèstas realizadas sul terren e de recèrcas en archius per documentar l’istòria, las cresenças, los divertiments, la vida economica, la vida vidanta e los saber-fars ancestrals del país. Es acompanhada d’un disc amb de cants e de contes collectats dins la region.
 
Se pòt trobar dins las librariás del Segalar sud e del País d’Albi e tanplan se pòt comandar per Internet sul sit de La Talvera.
 
 

Gents del Segalar, CORDAE-la Talvera, 560 paginas, 32 èuros. Mai d’informacions al +33(0)5 63 56 19 17 o sus www.talvera.org.

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris


I a pas cap de comentari

Escriu un comentari sus aqueste article