Bandièra01 1180x150: Comuna de Tolosa

Actualitats

Un calendièr occitan per 2016

Un còp de mai, l’Institut d’Estudis Occitans d’Aude a fisat al fotograf Joan-Loís Caparròs la concepcion del calendièr per l’annada 2016. Aqueste a causit de metre en valor la natura lengadociana, revelada per 26 fotografias de color. Lo nom dels meses e dels jorns es marcat en occitan.
 
Lo calendièr es d’un format A4, tirat sus un papièr de 250 gramas. Ven de sortir de las premsas en aquesta debuta de decembre. Farà atal un polit present per Nadal o per las estrenas e un plaser pels uèlhs e pel còr cadun dels 366 jorns de l’annada 2016. Passatz comanda lèu que lo tiratge es limitat.
 
Un calendièr còsta 12 èuros, e cal ajustar 3 èuros pel mandadís. Demandatz lo calendièr a: IEO Aude, BP 51042, 11860 Carcassona Cedèx (ieo11@ieo...
 
 
 
 
Ostal Sirventés

Jornalet es possible gràcias al sosten economic e jornalistic dels legeires e benevòls. Se lo podètz sosténer en venent sòci dels Amics del Jornalet o de l'Associacion ADÒC, o tot simplament en fasent un don, atal contribuiretz a far un mèdia mai independent e de melhora qualitat.

Comentaris

Enric Puigventós RoyV Arenys de mar (Brcelona) Catalunya
1.

Voldria comprar un CALANDRIÈR Occità. El podeu enviar-lo per correu postal cotre reemborssament ?
vos estaria molt agraït un resposta. Enric

BONES FESTES !

  • 2
  • 0

Escriu un comentari sus aqueste article